DRUMLES IN UTRECHT VOLG JE BIJ MUZIEKSCHOOL UTRECHT

Met drummen kun je even al je frustraties van je afslaan! Een half uur lang drum jij je tijdens de drumles in het zweet om met een voldaan gevoel weer naar huis te gaan. De drumdocenten leren jou de lekkerste beats en vetste fills. Wil jij dit ook? 

DRUMLES OP MAAT

Drumles bij Muziekschool Utrecht is op maat. Per leerling kijken de drumdocenten wat het beste is voor die persoon. Je zult met drumboeken werken, maar daarnaast ook met materiaal wat aangereikt wordt door de docent. Daarnaast is er volop ruimte voor inbreng van de leerling zelf (denk hierbij aan een nummer dat je graag zou willen leren, of situaties in je eigen band, etcetera).

drumles utrecht

ALLE STIJLEN

Geen muziekstijl is onze drumdocenten onbekend. Als beginner maak je een ritmische reis langs al deze genres, voordat je je gaat verdiepen in jouw gewenste stijl. Denk aan pop, rock, funk, jazz, metal, blues, etc.

INDIVIDUEEL OF IN DUO’S

Voor de optimale progressie zijn onze drumlessen één op één. Wil je graag samen lessen met je vriend, pa of buurjongen? Dat kan, als het niveauverschil niet al te groot is, in overleg geregeld worden.

Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles

=